Select your look

Férfi
Male
Female
Megjegyzés: Később változtathatsz ezen a 3D világban is.
Válassz bőrszínt
/Controls/Login/images/{gender}_white.png /Controls/Login/images/{gender}_asian.png /Controls/Login/images/{gender}_black.png /Controls/Login/images/{gender}_latin.png
/Controls/Login/images/{gender}{index:2}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:1}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:5}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:3}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:6}.png /Controls/Login/images/{gender}{index:4}.png

Login Information

Verify Yourself

Download

Gratulálunk - most kerestél 100 Chipet!!!
Betöltés...

Randi3d belépés

Üdvözlünk a Randi 3D kezdőoldalán!


Már 84290 tag vár!


Ha még nem vagy tag,
használd a nyilakat a navigáláshoz,
közben zenét is hallgathatsz a
zenecsatornánk bekapcsolásával.
Új dimenziót nyitunk az internetes társkeresésben.

A 3D interneten való ismerkedés sokkal mélyebb, mint a szöveges üzenetek váltása, alkalmad nyílik megismerni, hogy leendő partnered hogyan viselkedik egy közösségben, felvállalja-e a veled való kapcsolatot, féltékeny típus-e, esetleg hozzád képest túl szerény, vagy hivalkodó, de szerencsés esetben a teljes összhang is kiderülhet. Közösen vehettek részt rendezvényeken, vagy romantikus perceket tölthettek el kettesben, még mielőtt személyes találkozásra kerülne sor, így biztonságosabban, magabiztosabban dönthettek a folytatásról a való életben. A rendezvények témát biztosítanak a beszélgetéshez, ugyanakkor megmutatkoznak a közös érdeklődési területek.

Regisztráció és letöltés

Randi3d regisztrációPár egyszerű lépéssel azonnal csatlakozhatsz a többiekhez.
1. Kattints az ajtóra, majd a megnyíló ablakban válassz avatárt magadnak.

2. Add meg az emailcímed (fontos hogy valós emailcím legyen, mert később ezen az emailen keresztül tudod megváltoztatni a biztonsági adataidat, jelszó, PIN), adj meg egy jelszót, és az életkorod.

3. Az adatok megadása után kattints a letöltésre, ezzel letöltheted a 3D böngészőt, mely teljesen biztonságos, vírus és reklámmentes.

4. A letöltések közül indítsd el a VWWsetup.exe fájlt, ez a Randi3D-t fogja telepíteni a gépedre.

5. A telepítés végeztével futtasd a start menüből vagy az asztalról a Randi3D-t írd be a neved és a jelszavad, és már meg is érkezel a többiekhez

Öltözködj a saját ízlésednek megfelelően

Divat, öltözékek, ruhatervezés A személyiségednek megfelelően alakíthatod ki a külsődet. A fiúk ruházata, testalkata, arca, a lányok sminkje, haja mind az egyéniséget tükrözik, hozzásegítenek, hogy már első látásra megtudd, milyen emberrel váltasz üzenetet, és Te is ösztönözheted a külsőddel a többieket a kapcsolatteremtésre.

Az már csak hab a tortán, hogy kellő gyakorlás után a külsőt nem csak magadnak formálhatod, hanem segíthetsz az újaknak, vagy akár kereskedhettek is a létrehozott műveitekkel.

Válaszd ki saját lakásod, rendezd be, romántikázz kettesben, vagy hívd meg a barátaidat. Legyen saját lakásod

A saját lakás akárcsak a való életben, a tulajdonosa személyiségét adja vissza. Kedved szerint alakíthatod otthonod berendezését, és olyan álmokat is megvalósíthatsz, amire talán nem is gondoltál eddig. Ha meghívod párodat, vagy frissen szerzett, esetleg régi barátaidat, alkotásodtól le lesznek nyűgözve, és rögtön a társaság középpontjába kerülsz. Ha még többet gyakorolsz, akár saját klubod is lehet, ahol zenélhetsz az egybegyűlteknek, soha nem tapasztalt élményeid lehetnek Neked és vendégeidnek!

Már regisztráltál valamelyik másik 3D világnál, és csak a böngészőt szeretnéd letölteni?

Ha már 3D internet tag vagy, és szeretnéd a Randi3D böngészőjét használni, hogy a Randi3D legyen a kiindulópontod a 3D böngészéshez, akkor csak töltsd le a Randi3D klienst, és bármikor eldöntheted melyik klienssel lépsz be.

 

GyIK   |   Ügyfélszolgálat   |   Adatvédelmi elvek   |   Reklámfelület   |   Viszonteladók   |   ÁSZF   |   Kapcsolat

 
Ügyfélszolgálat: info@virtualplanet.eu